maanantai 13. lokakuuta 2014

Still alive...?

Joo monen kuukauden blogihiljaisuudesta huolimatta ollaan hengissä edelleen... Syksyn mittaan on ehtinyt tapahtua kaikenmoista ja kiirettä on pitänyt. Tästä postauksesta on tulossa kilometrin mittainen, sorry for that!

Eniten toki aikaa vie tuo yrityksen pyörittäminen, mutta toki syyskuussa alkaneet opinnot eivät yhtään ainakaan edesauta sitä, että vuorokauteen jäisi yhtäkään kiireetöntä tuntia. Aloin siis opiskelemaan Amiedussa Eläintenhoitajan ammattitutkintoa ja suuntautumisena siis tietysti Eläinten kouluttaminen. 1,5v päästä saan siis toivottavasti virallisen Eläintenkouluttajan ammattitutkinnon :) Opinnot teen yrittäjän oppisopimuksella eli n.80% opinnoista on sitä työtä mitä teen päivittäin omassa yrityksessäni :) Opintojen ajan minua mentoroi Jenny Frantsi (Suomen Eläinkouluttajat Oy).

Edellisen päivityksen jälkeen olen tosiaan siis ollut kiinni töissä ja opinnoissa, sekä arjessa lasten ja koirien kanssa eli kohtuullista sirkusta on kun koittaa kaiken sovittaa yhteen ja kaikelle löytää oman aikansa.


Koirien kanssa ollaan treenailtu sen verran mitä aika on antanut periksi, Sirin ja Pöppiksen kanssa agilityä, Avan kanssa TOKOa. Toki Siri ja Pöppiskin on oman osansa tokoilusta saanut mm. paikkamakuuharjoituksissa häiriökoirina toimien. 

Avan kanssa alkaa Toko olla taas sillä mallilla, että kohta uskaltaa alkaa koekalenteria selaamaan. Möllitoko on jo katsottuna 2.11. Avalla ehti juoksujen aikana kertyä mieletön motivaatio ja into tekemiseen eli tekemisen iloa on ollut vielä entistä enemmän tuon puikulan kanssa <3

SHELTTIEN ERIKOISNÄYTTELY TRE 16.8.2014

Elokuussa oli shelttien erkkari Tampereella. Omia koiria en ollut kehään ilmoittanut kun olin puuhahenkilönä näyttelyssä, sekä vielä myyntipisteen kera näyttelypaikalla. Kasvateista näin kuitenkin D-pentueen Kiaran ja Kasperin. Kumpikin pyörähti pikkupentujen luokissa, Kasper oli pienten urospentujen 2. KP:n kera <3 SHELTTILEIRI URJALASSA

7.-9.9.2014 oli Hämeen shelttien syysleiri Urjalassa, Taikayön Campingissä :) Leiriin mahtui paljon mukavia ihmisiä, sekä koiria. Tuomaroin leirinäyttelyn ja pidin pienen doboesittelyn leiriväelle. Leirillä oli mukana koirista Siri ja Pöppis, sillä Avalla oli juoksu juuri tuolloin. Lisäksi lapsista oli nuorempi eli Nella mukana :)

Tässä muutamia Hanna Jauhiaisen ottamia kuvia :)
MÄTSÄRIÄ JA AGILITYÄ

Ava käväisi mätsärissä 27.9, tuloksena Pienten aikuisten SIN3 :) Apina esiintyi aivan mahtavasti pitkän kehässä pyörähtämis tauon jälkeen :) Pöppiksen kanssa käväistiin agilitykisoissa 28.9 juoksemassa pari agilityrataa ja yksi hyppyrata. Ensimmäiseltä agilityradalta selvittiin puhtaalla radalla maaliin eli ansaittiin näinollen meidän ensimmäinen "kisakirjanolla" kolmosluokasta. Sijoitus oli 7./43. 
Hyppyradalla olin aivan totaalisen myöhässä jo kolmannella esteellä eli se HYLlytettiin kohtuullisen nopeasti. Toiselta agiradalta kielto ja 5vp, sekä hieman yliaikaa sähläyksen vuoksi.
Pöppiksen kanssa oli huisin kiva kisata jälleen <3 


KASVATTIEN KUULUMISIA

Sen verran kuulumisia kasvattien osalta, että Hunni (C. Absurd Bi Black) kävi eilen luonnetestissä loistavalla pistesaldolla:

Toimintakyky: +1, kohtuullinen
Terävyys: +1, pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu: -1, haluton
Taisteluhalu: +2, kohtuullinen
Hermorakenne: +1, hieman rauhaton
Temperamentti: +2, kohtuullisen vilkas
Kovuus: +1, hieman pehmeä
Luoksepäästävyys: +3, hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin

Yhteensä: 153 pistettä, laukausvarma +++


Eilen käytiin lenkkeilyn ohessa treffaamassa Hemmoa (C. Everyday Joy) ja kaveri oli kyllä hurmaava! <3 Kokoa Hemmolla on n.34cm. Ja tänään sain syksyisiä kuvaterveisiä Sirulta (C. Born To Be Adorable).

Muillakin kasvateille ilmeisemmin sujuu elämä hienosti. Tuskin maltan odottaa kasvattitapaamista 26.10 :)

------------------------------------------------------------------

Siinä tais olla meidän tapahtumia pääpiirteittäin tältä syksyltä. Ehkäpä nyt kun loppuvuotta kohti hieman kiireet helpottaa, saatan saada hieman useammin blogiinkin päivityksiä tehtyä. Seuraavan lupaan ainakin nopeammin kuin 2,5kk päästä ;) 

Ja vielä niille jotka ovat laittaneet minulle pentukyselyjä! Pahoittelen, että vastaaminen kestää, kestää ja kestää... Pyrin kuitenkin vastailemaan heti kun suinkin kerkiän! 

Pentusuunnitelmista sen verran, että Lilo (C. Better Be Unique) astutetaan seuraavasta juoksusta, joka alkaa maalis-huhtikuun vaihteessa ja Siru (C. Born To Be Adorable) astutetaan mahdollisesti ensi kesänä. 
Urosvalinnat on vielä avoinna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti