keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

T O K O

Viimein muhun on iskenyt se kauan odottamani tokomotivaatio ja into niin, että se ei oo menny kahden treenin jälkeen ohi! Vuosikaudet on ollut niin, että ajoittain innostun tokoilemaan, mutta parin treenin jälkeen ei oo taas motivaatiota treenata... Nyt me on treenattu jo ainakin 2 kuukautta säännöllisesti! 
Avan kanssa on treenit sujunut hirmuisen hyvin lähiaikoina ja vaikka pientä viilausta ja hiomista tässä hommassa on vielä pitkään niin silti pääsi käymään sellainen "vahinko", että ilmotin Avan möllitokoon ja kolmeen viralliseen kokeeseen. Mennään siis kartoittamaan sitä missä mennään ja saapahan treenimotivaatiota entisestään kasvamaan kun hahmottaa meidän tasoa paremmin.

Ollaan pääosin treenattu mun omissa tiloissa sisällä, sekä hallin pihassa parkkiksella, mutta nyt kun on ilmoitettu kokeisiin niin tarvis varmaan ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa yleistämään enemmän erilaisiin ympäristöihin tuota osaamista ja lisätä häiriötä, jotta kokeissa ei vallan mene pipariksi yleistys- ja häiriötreenin puutteen vuoksi.

Neiti hienohelmahan vihaa sadetta sen verran, että ulkona on jopa tarpeiden tekeminen työn ja tuskan takana sateessa kun ei neiti nirppanokka löydä märästä puskasta sopivaa kohtaa... Niinpä käytiin eilen illalla lenkin yhteydessä yhden puiston reunassa märällä nurmikolla, sekä hiekkakentällä tekemässä treeniä. Treeni sujui kohtuullisesti siihen nähden, että ollaan tosi kauan sitten viimeksi treenattu hiekalla/nurmella. Kuten etukäteen arvelinkin niin hienohelman maahanmeno ei ottanut onnistuakseen märällä nurmella ja reaktio oli lähinnä hölmistynyt "minäkö makaamaan tohon märkään maahan!? O.o" Muutamilla toistoilla ja kriteerin laskemisella saatiin jopa siinä märällä nurmella makaaminen sujumaan ja lompsittiin sateessa takaisin kotiin...

Tänään vapaapäiväni kunniaksi hurautettiin hakametsän jäähallin pihaan treenimään, sillä toiveissa oli, että siellä olisi edes jotain muksuja pelaamassa jalkapalloa, mutta eipä ollut tällä kertaa. 
Päätin kuitenkin tehdä treeniä ihan jo erilaiseen paikkaan yleistämisen merkeissä, joten aloitin Avan kanssa treenimään samalla kun siskoni rymysi hiekkakentällä lasteni kanssa (saivat siis toimia häiriönä).
Kun oltiin hetki treenattu niin kentälle tuli edes yksi kaipaamani häiriö eli yksi poika potkimaan palloa. Se tuntuikin olevan Avalle ensin vaikea häiriö, koska pallon perään olis ollut kiva lähteä ryntäämään, mutta jaksoi se silti hienosti lopulta keskittyä tekemiseen mun kanssa, eikä sitten sen jälkeen ollut huomaavinaankaan palloa potkivaa poikaa. 

Koska siskoni oli mukana niin saatiin jopa muutama kohtuullinen tokoilukuva:
Myös Siri pääsi vähän tokoilemaan:
Katsotaan mitä Sirin kanssa saadaan rakenneltua ja pääseekö se koskaan kokeeseen asti, mutta ainakin se nautti tästä(kin) yhdessä tekemisestä suunnattomasti :)

Pöppis on päässyt lähinnä treenailemaan agilityä ja kaikki ovat tehneet dobotreeniä säännöllisesti. Pöppiksen agility on mielestäni hyvällä mallilla, mutta itselläni ei meinaa radalla pysyä ajatus kasassa viiden esteen pätkiä pidemmälle eli se olen minä joka jatkuvasti töpeksii :D 
Kisoihin tekisi jo kovasti mieli, mutta kaikki sopivat kisat tuppaa olemaan ihan väärään aikaan niin ei olla päästy käymään... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti