tiistai 29. huhtikuuta 2014

Vähiin käy ennen kun loppuu

Viime viikon perjantaina muutti Cardiwe's Eternal Flame eli tutummin Pessi, omaan kotiinsa Kangasalle maalaismaisemiin :) 

Kotona majailee siis enää pieni merletyttö Cardiwe's Everlasting Love, joka kantaa ainakin toistaiseksi kutsumanimeä Milli. Milli siis asustelee ainakin rokotuksiin saakka meillä ja katsotaan sitten minne päin se reppunsa kanssa suuntaa :)

-------------------------------------------------------

Sitten pakko hehkuttaa viime viikolla tehtyä treeniä Sirin kanssa! Käytiin siis kaverin kanssa tekemässä perjantaina agilitytreeniä tämmösellä radalla:

Sirin heikko kohta tällä radalla oli ehdottomasti putket, joihin se sinkoilis mielellään ihan "ohimennen" koko ajan ja sen asian kanssa tehtiin töitä ihan tosissaan, mutta lopulta alkoi sujua kyllä hirmuisen hyvin! Putki-kontakti erottelu saatiin sujumaan hyvin ja nuo kaksi vierekkäistä putkeakaan ei tuottanut ongelmaa kun ohjaaja vähän skarppas ja muisti ottaa sen vastakäden ohjatessa käyttöön ;) 
Hirmu kiva rata ja treeni, fiilis oli onnistuneen radan jälkeen aivan mahtava! 
Pitkästä aikaa kokeilin myös käyttää Sirillä lelupalkkaa ainaisen namittamisen sijaan ja jukra kun siihen sai potkua kun sen sai ensin repimään lelua hallissa. Joskus nuorempana toi lelulla palkkaus toimi kivasti sen kanssa, mutta ku ohjaaja jämähti namiautomaatiksi niin vauhti selvästi on kärsinyt ja tuo lelupalkkauksen taito unohtunut itseltäkin... Nyt löydettiin selvästi turboboost-nappula Siristä lelun avulla ja tätä jatketaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti