sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Sinne meni...

Nimittäin D-pentue... Kasper ja Kiara siis lähtivät maanantaina... 

Perjantaina trikkityttö (Cardiwe's Don't Stop Me Now) lähti kohti Kuopiota, Flipin (Cardiwe's Amazing Black) eli enonsa kaveriksi ja se tullaan tuntemaan jatkossa nimellä Prim. 

Perjantaina lähti myös mustavalkoinen poika (Cardiwe's Don't Fool Me) ja se suuntasi kohti Helsinkiä. Tämä poika taitaa jatkossa kantaa lempinimeä Peikko :)

Tänään sunnuntaina lähti viimeinen D-pentu matkaan eli tuo häntämutkainen bimerletyttö, joka tunnetaan jatkossa nimellä Misa. Misa matkusti Saloon.

-----------------------------------------------

Eilen pakattiin jäljellä olevat pennut, sekä aikuiset koirat autoon ja suunnattiin koko lössi maalaismaisemiin Sahalahteen. Pennut saivat juoksennella isossa pihassa itsensä väsyksiin ja äitikoirat pääsivät tuulettamaan hermojaan pitkän mammaloman jäljiltä. Kaikilla näytti olevan hauskaa ja sainpa vähän kuviakin napattua :)
Alla olevissa kuvissa E-pennut siis 6,5 viikkoa ja eilen vielä kuvioissa mukana ollut häntämutkatyttö pari päivää vajaan 8 viikkoa. 

"Ei riemulla rajaa kun on päästänsä vajaa..."

Cardiwe's Everyday Joy & Extreme Power

Cardiwe's Don't Look Back

Follow the leader...

ryhmärämä

Kaunis Ava <3


Cardiwe's Everlasting Love

Pöppis <3

Cardiwe's Everlasting Love

Cardiwe's Endless Action

Pöppis on edelleen paras leikkitäti :)


"Lällällää, mä joudun onneks vaan leikittään niitä..."

Cardiwe's Endless Action ja Everyday Joy

Cardiwe's Endless Action

Cardiwe's Everyday Joy

Pöppis vahtii <3

Pöppiksellä on poseeraus hallussa <3

Siri <3

Cardiwe's Eternal Flame

Cardiwe's Eternal Flame

Cardiwe's Endless Action

Cardiwe's Extreme Power

Cardiwe's Everyday Joy

Cardiwe's Everyday Joy

Cardiwe's Everyday Joy

----------------------------------------------------

Tuo Avan "trikkityttö" on nyt kasvaessaan varmistunut kuitenkin merleksi... Muutama kohta kertoo, että kyseessä on merle, eikä trikki niinkuin aluksi olin varma. 
Tälle pennulle en vielä ole kotia etsinyt, mutta ehkä täytyisi kuitenkin antaa järjen voittaa tunne ja etsiä tällekkin tytölle oma kotinsa. Luonteeltaan pentu on aivan mahtavan sosiaalinen, leikkisä, sopivasti kiltti, mutta kuitenkin touhukas. Ainoa pentu ikinä koskaan, josta tuo talon isäntä on tykännyt myös ;) Meidän molempien lempparipentu siis :) 


2 kommenttia: