maanantai 7. huhtikuuta 2014

Kukkuu

Enpä oo taas suunnitellussa tahdissa ehtiny näitä juttuja tänne päivittelemään, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan... 
D-pentue kävi perjantaina 4.4 silmäpeilauksessa ja eläinlääkärin tarkastuksessa, jossa kaiken todettiin olevan loistavasti eli silmät on koko sakilla terveet, uroksilla on kivekset siellä missä pitääkin ja muutenkin kaikilla kaikki ok.

Lauantaina 5.4 oli kummankin pentueen pentutestaus, jonka kävi tekemässä Jirka Vierimaa. Olen erittäin tyytyväinen siihen miten testi kaikkien pentujen osalta meni, vaikka väkisinkin osa porukasta ehti väsähtää ennen omaa vuoroa. Lupaavia harrastuskoiran alkuja ovat kaikki ja paljon plussaa tuli siitä kuinka rentoja pennut ovat käsitellessä. Kovin tasapainoista ja tervepäistä sakkia täällä kuulemma kasvaa :)

Tänään D-pennut tulivat 7 viikon ikään ja pennuista heti kaksi ehtikin lähteä omiin koteihinsa. 
Aamulla raitanaamainen poika lähti kohti Kokkolaa ja kantaa nykyään kutsumanimeä Kasper :) Kasperin touhuja voi varmaankin jatkossa lueskella täältä.

Päivemmällä tumma merletyttö lähti Hannen lauman jatkoksi ja se kantaa nykyisin kutsumanimeä Kiara. Kiara jäi minulle sijoitukseen eli jonkun verran saattaa tämänkin blogin puolella neiti vielä esiintyä :)

---------------------------------------

Peruutuksen vuoksi kotia vailla olisi vielä mustavalkoinen karhunpoika eli Cardiwe's Don't Fool Me.
Toiveissa olisi rakastava koti, jossa tämä rennommin ottava hurmuri ei joutuisi kuitenkaan toimittamaan pelkästään sohvaperunan virkaa.
Pentu on silmäterve, eläinlääkärin tarkastama, pentutestattu ja kiveksetkin löytyy sieltä mistä pitää.
Nyt 7 viikon iässä painoa on 2172g ja korkeutta n.19cm. 
Luonteeltaan utelias, sosiaalinen ja rento tyyppi. 
Asialliset tiedustelut sähköpostitse ruoho.heidi@gmail.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti