sunnuntai 2. helmikuuta 2014

huhuu

Kyllä me vielä hengissä ollaan ja muistan toki, että tämä blogi on olemassa, mutta kovasti kun on muuta puuhaa niin ei meinaa ehtiä tänne käydä rustaamassa meidän touhuista. Suurin aikasyöppö tällä hetkellä on projekti nimeltä: toimitila yritykselle eli Koirapalvelu Taidogas tulee laajentamaan toimintaansa nyt helmikuun aikana sen verran, että käyttöön tulee pieni treenitila koulutuksia varten, sekä pieni puoti noita väsäämiäni pantoja ym. varten. Luvassa on luentoja, kursseja ja muita koiramaisuuksia. Avajaisia vietetään tulevana lauantaina:

--------------------------------------

Pöppiksen kanssa ollaan treenailtu agilityä ja myöskin doboiltu jonkin verran. Sirin ja Avan kanssa nyt ei toki muuta tehdä kuin odotellaan ja odotellaan ja odotellaan :) 

Sirin masu on alkanut paisua jo vallan lupaavasti ja pientä myllerrystäkin siellä tuntenut eli jotain on ainakin tulossa vajaan 3 viikon päästä :) Sirillähän on laskettuaika 22.2. 

Avan masukin on selvästi jo lähtenyt pullistumaan ja merkkejä tiineydestä on myös selvästi Avan kohdalla :) Avan laskettuaika on 1.3.

Mulla on puhelimessa kuvia Sirin masusta, mutta en nyt saa niitä tänne bloggeriin. Ehkä ensi viikon aikana saisin otetuksi masun kasvukuvat kummastakin :)
Nyt työn touhuun taas!

1 kommentti:

  1. Huisia, onnea uusien tilojen avaamisesta ja toiminnan laajentamisesta! Täällä ollaanki mietitty kuulumisia, jännäillään mekin mitä tuleva kuukausi tuo tullessaan Sirillä ja Avalla :) L&P

    VastaaPoista