torstai 12. syyskuuta 2013

Pönötyskuvia

Oon ollut moitittavan aikaansaamaton tän blogin kanssa Koodin lähdön jälkeen ja kiire on verottanut rutkasti tunteja vuorokaudesta. Se, että yrittää opiskella, hoitaa lapset ja kodin, pyörittää yritystä ja hoitaa+treenata koirat, alkaa olla jo aika haastellinen yhtälö, mutta mihkäpä sitä ei hullu ryhtyisi. 
Tänään on kuitenkin harvinainen päivä pitkään aikaan eli päivä, jolle mulla ei oo ollu mitään suunnitelmia, joten kerkiänpä tännekkin ehkä pari sanaa kirjottaa...

Ava poikkesi Tampereen ryhmänäyttelyssä 31.8 saaden Norjalaistuomarilta mukavan arvostelun ja tuloksen NUO ERI4. 
Kuvan on ottanut Erika Repo.
"Very good type and proportions. Well developed heas. Good Expression.Good mouth. Good neck. Good topline. Well angulated behind. Well set tail. Straight upperarm which makes the front movement a bit wavy. Moves very well behind. Good coat and colour."
NUO ERI4
Tuomari: Mona Selbach, Norja


Muuta ei koirarintamalla ookkaan perustreenailun lisäks tapahtunu. Avan kanssa tokoa treenailtu, Sirin ja Pöppiksen kans agia. Avan kanssa varsinkin on nyt itsehillintä- ja malttiharjotukset joka päivä kuvioissa mukana, josko tuosta vielä tulis vähän maltillisempi raivoapina jonain päivänä. 
Itsehillintä- ja malttiharjotuksiin sain vähän potkua viime sunnuntaina Tommy Wirenin luennolta. Vaikka luennolla oli suurin osa vanhan kertausta, mutta muutamia uusia seikkojakin tuli esille ja sai taas hieman treeni-intoa lisää...


Tähän loppuun laittelen vielä Koodista kuvan, jonka on napannut Mirva Kausiala. 
Cardiwe's Can't Stop Moving "Koodi" 9,5vko. 
Omistaja Erika Repo.

Koodi tuleekin meille huomenna viikonloppuhoitoon eli viikonlopun jälkeen saattaapi tulla kuvatulva :D


1 kommentti:

  1. Mulla on sulle haaste: http://rakettimoottori.blogspot.fi/2013/09/tama-on-haaste.html

    VastaaPoista