sunnuntai 4. elokuuta 2013

Viikonlopun häppeninkejä

Eilen sai jälleen aamulla startata auton ja suunnata kohti agilitykisoja, tällä kertaa Orivedelle. Ava oli ilmoitettu toiselle agiradalle ja Siri toiselle. 
Kisapaikalla oli monia tuttuja, joista tietysti mainitsemisen arvoisin oli oma kasvattini Dina (Cardiwe's Attractive Black) eli Sirin sisko, joka oli tullut korkkaamaan viralliset agilitykisat. Näinpä koko A-pentueeni nyt sitten kilpailee Agilityssä, siskokset ykkösissä ja veljekset kolmosissa :)

Omien koirien tuloksilla ei paljoa juhlistettu, Avalle HYL monestakin syystä... suurin osa tietysti omia ohjausmokia, mutta Ava myös kuumui ihan äärimmäisen paljon radalla, eikä tuntunut kulkevan yhtään ohjauksessa mukana saatika sitten ottanut komentoja vastaan... Melkein voisin väittää, että mulla on bordercollie sheltin kropassa tai jotain...
Siri kulki ihan mallikelpoisesti ja sen kanssa oli jälleen ihan hauskaa radalla, tuloksena vitonen ja 4.sija. Vitonen tuli käsittääkseni keinulta kieltona kun Siri tuli ensin siitä vähän ohi ja jouduin jonkinmoisella törkkäyksellä sen sinne ohjaamaan uudelleen.

Dinalle tuli ensimmäiseltä radalta HYL, mutta toiselta radalta sitten komea nolla ja 3.sija :) Ensimmäinen LUVA siis Dinalla ansaittuna :) Alla vielä "sisarusrakkautta" pursuava kuva siskoksista, joita ei meinannut saada juurikaan tuota lähemmäs toisiaan :D

Dina vasemmalla ja Siri oikealla


Kun ajelin kisoista kotiin sain aivan mahtavan puhelun kasvattini Lilon (Cardiwe's Better Be Unique) omistajalta Alexialta, että Lilo oli juuri ollut Turun näyttelyssä JUN ERI1 SA PN2 ja saanut Varasertin! :) JEE! 
Laitan Lilon arvostelun kun saan sen käsiini :) Lilosta ei nyt ole vielä näyttelykuvaa, mutta tässä kesäkuussa ottamiani kuvia Lilosta:EDIT: Heti kun pääsin sanomasta, että ei ole näyttelykuvia niin Sirpa Saari lisäsi Turussa ottamiaan kuvia nettiin eli tässä Lilo Sirpa Saaren kuvaamana:Ja sitten penturintamalle :) Tämmösen videonpätkän kuvasin pikkupentulista tänään, huomenna on poitsulla ikääkin jo 4 viikkoa <3 


Tässä aiemmin tällä viikolla napsimiani kuvia:

kaverin kainalossa ;)


ensimmäisiä maistiaisia kiinteää ruokaa

Äipän kainalo on paras <3


Ai niin ja opiskelut alkoivat jälleen, tällä kertaa ongelmakoirien parissa eli keväällä toivottavasti valmistun ongelmakoirakouluttajaksi Suomen eläinkoulutuskeskuksesta :) Rankka, mutta toivottavasti palkitseva opiskelujakso on tiedossa ja innolla odotan mitä tuleva syksy/talvi pitää sisällään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti