perjantai 12. heinäkuuta 2013

Uskallettiin taas kisaamaan

Kolmen kuukauden kisatauon jälkeen uskalsin jälleen lähteä Sirin ja Avan kanssa kisaamaan... Kyseessä Tamskin iltakisat 9.7.2013 Sääksjärvellä, olin ilmoittanut Avan agilityradalle ja Sirin hyppyradalle.

Sanotaan nyt suoraan, että vaikka ollaan treenattu paljon niin silti jänniti ja PALJON ennen rataantutustumista ja sen jälkeen... Ava starttasi medi1:sten agiradan ekana ja radalla meno olikin mielestäni vallan sujuvaa... ainakin kepeille saakka... kepeillä onnistuin jotenkin itse liikkumaan niin, että vedin Avan vikasta välistä liian aikaisin pois ja kun lähdin korjaamaan tuota mokaa niin Ava kävi rilluttamassa pienen kierroksen kun ilmeisesti kuvitteli minun ottavan sen kainalossa pois radalta... Se ei rillutellessaan kuitenkaan onneksi suorittanut muita esteitä ja tuli pian kuitenkin takaisin tekemään kanssani rataa loppuun... Toki yliaikaahan tuosta rilluttelusta seurasi... Päästiin rata kunnialla loppuun ja olen tyytyväinen siihen kuinka Ava suoritti kontaktit radalla ja muutenkin kulki mukana hienosti <3  Tuloksena kymppi ja yliaikaa, mutta tästä on hyvä jatkaa :)

Sirin kanssa ei jännittänyt enää niin paljoa, vaikka rata näytti siltä että "se sinkaisee tohon putkeen ja tohon putkeen ja ei mee tota ja kaikki menee pieleen"... Ehkä jännitin ihan turhaan... Siri kulki koko hyppyradan hienosti mukana ja oli äärimmäisen loistavasti kuulolla! Harjoittelu tosiaan on tuottanut tulosta ja hyppyradalta tehtiin puhdas nolla eli ensimmäinen LUVA!! :) Jiihuu! :) Aika ei ihan riittänyt kolmannelle sijalle, mutta neljäntenä oltiin :) 

Hyvillä mielin jatketaan taas eteenpäin ja toiveikkaana yritetään saada ne ykkösruusuketulokset kasaan vielä syksyn aikana :) 

----------------------------------------------

Pöppiksen ainokainen pentu kasvaa hitaasti, mutta tasaisella painonnousulla... Vaikka alkuun olin sitä mieltä, että se on bi-merle niin kyllä se nyt alkaa enemmän näyttämään merleltä kun poskiin ja hännän alle on alkanut ilmestyä ruskeita karvoja... Mutta aivan ihana ja hieno poika se onkin <3 
Kuvat on otettu eilen pennun ollessa 3vrk vanha :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti