lauantai 27. huhtikuuta 2013

kevätlauantai

Tänään oltiin mummuni vuokraamalla mökillä lomaroineella juhlimassa tyttäreni 3v synttäreitä ja mummuni 65v synttäreitä, tässä muutama koirien rallattelukuva mökiltä:
Mitäs siellä näkyy?

Siamilainen bluemerle ja linssin kimppuun sinkoileva trikkiotus

Näyttääpäs Ava isolta, vaikka kokoero on vain 3cm :D

Siniseni <3


Mökiltä lähdettyämme nappasin vain Sirin mukaani ja suuntasin lenkkeilemään kasvatti Flipin (Cardiwe's Amazing Black) ja tämän omistajan Emman kanssa. Emma oli kisaamassa Hämeenlinnassa ja poikkesi kisareissulla moikkaamaan kasvistätiä, i'm happy! Mukaani otin vain Sirin siksi, että kun noi siniset aloittivat juoksunsa niin en viitsi muutenkin yli-innokkaan Flipin päätä sekoittaa juoksutuoksuilla enempää :)
Alla kuvia Flipistä ja yksi yhteiskuva sisaruksista:


Niin komea <3


Flip ja Siri <3

-----------------------------
Perjantaina käytin Pöppiksen verikokeessa, josta testattiin mahdollinen kilpirauhasen vajaatoiminta, mutta onnekseni arvot olivat normaalit ja pentuesuunnitelmat voivat edetä suunnitellusti. Olen siis ollut kovin vainoharhainen tuon kilpparin suhteen siitä lähtien kun shelteillä on tätä tautia lisääntyvissä määrin todettu, päätin siis ennen astutusta testauttaa siihen viittaavat arvot, jotta voin olla varma, etten tee sairaalla koiralla pentuja. Pöppis pääsee äitienpäiväviikolla miehiin, pidetään peukkuja, että treffit ovat tuottoisat! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti