torstai 18. huhtikuuta 2013

13.4 kisat Lempäälässä

Lauantaina nappasin koirakolmikon mukaani ja ajelin Lempäälään. Kolmikosta kisaamaan pääsi Siri ja Pöppis, Ava sai tulla vain ihmettelemään ja opettelemaan hiljaa olemista häkissä.
Sirin olin ilmoittanut kaikille kolmelle radalle (agi, agi, hyppy) ja Pöppiksen vain agiradoille.

Sirin kanssa ensimmäinen agirata meni kivasti toiselle putkelle asti, mutta kun keinulta tultiin mutkaputkelle, jonka väärä pää oli lähempänä niin eikös toi putkihullu sinkaissut heti keinulta sinne väärään päähän. En jatkanut rataa loppuun vaan mentiin kahden viimeisen esteen kautta pois radalta. Eli HYL.

Pöppiksen eka agirata meni superkivasti kepeille asti, mutta kepeillä tein itse jotain, jolla vedin Pöppiksen yhtä väliä liian aikaisin pois ja siitä meni mulla jotenkin pasmat sekaisin niin, että koko loppurata meni surkeesti = HYL. Voi taas kartturi katsoa peiliin...

Sirin toinen agirata ei ollut loistava sekään... kolmantena esteenä oli jo kepit, jotka meni loistavasti, mutta keppien jälkeisen elämän sössin itse ihan totaalisesti ja olin erittäin pihalla... HYL.

Sirin viimeinen rata ei myöskään mennyt nappiin kun se varasti keinulta seuraavana olevan putken väärään päähän (putket kun on niin superkiva juttu) ja siitä HYL. 

Pöppiksen toinen agirata meni vähän paremmin, vaikka neljännellä esteellä tämä kartturi oli menossa eri esteelle ja teki valssin, vaikka se piti tehdä vasta seuraavan esteen jälkeen :D Söhellyksen vuoksi yliaikaa ja jossain kohtaa rataa vitonen, mutta muuten tosi kiva fiilis jäi sentään edes tästä radasta. Pöppikselle on pieni agitauko tehnyt hyvää ja älyttömästi vauhtia lisää, joten eihän tämä talven aikana rapakuntoon mennyt ohjaaja pysynyt perässä alkuunkaan... huhhei ja kunnon kohotukseen!

Jotta teksti ei jäisi ihan kuvattomaksi ja tylsäksi niin laitanpas tähän kuvan yhdestä tekemästäni pannasta, joka etsii uutta kotia: 
Puolikuristava panta nahkapehmusteella. Kireimmillään 25cm, leveys 3,5cm. Hinta 9e. Lisää heti valmiita tuotteita Koirapalvelu Taidogas facebook sivulla!

Seuraavat kisat onkin sitten toukokuun puolella ja seuraavaksi saatte lueskella tulevan viikonlopun jälkeistä näyttely- ja jalostusneuvojakurssipölinää... Siihen asti moro! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti