maanantai 1. lokakuuta 2012

Hei me muutetaan

Tämä porukka pakkaa kamansa ja muuttaa Ylöjärveltä pois. Uusi osoite on Tampereen Atalassa ja sinne tarvisi majautua 2,5vkon päästä.

Blogi on viettänyt vähän hiljaiseloa kun ei tässä juuri mitään ihmeellistä ole tapahtunut ja kiire puskee päälle niin ettei muka ehdi kirjoittelemaan.

22.-23.9 Viikonloppu meni Helsingissä koululla opiskellen, majailtiin lauantain ja sunnuntain välinen yö Nurmijärvellä Pöppiksen tyttären (Karvakedon Luna) perheen luona, itselläni oli kaikki koirat mukana ja kieltämättä vähän jännitti miten tulee toimeen 6 shelttiä, joista muutamalla on melko tulinen luonne :D Ilta sujui kuitenkin hyvin ja jopa nämä tuittupää nartut malttoivat rauhoittua loppuillasta... Sunnuntaina koululla oli käytännön koulutusta, johon olin Pöppistä luvannut lainata yhdelle toiselle opiskelijalle, itse koulutin Siriä.
Pöppikselle opetettiin kosketuskeppiin koskeminen ja nenäkosketus siirrettiin lopulta pöydän jalkaan. Sirin opetin kiertämään vasemman jalkani kautta taakseni ja sieltä jalkojeni väliin seisomaan. Sekä Sirillä, että Pöppiksellä sujui hirmu hyvin :)

Arki-iltoina olen kouluttanut koirille kosketuskeppiä, jalkapalloon koskemista, Sirille tuota jalan kiertoa, sekä Avan kanssa tokoiltu jonkun verran. Koirat on ihan innoissaan kun näkevät mun ottavat makupalapussin ja naksuttimen esille :) Selkeästi nauttivat kun saavat aivotyöskentelyä...
Koitan jossain vaiheessa ehtiä ottaan videoo tosta jalkapallon koskemisesta, Siri on jo lähes Beckham :D

Olen myös saanut kuulla ihania uutisia Sirin pentujen omistajilta! :) Kaikki pennut ovat todella reippaita, rohkeita ja sosiaalisia pikku sheltin alkuja <3 Voiko kasvattaja enää onnellisempi olla? :) Lauantaina pennuille tuleekin jo 12vkoa ikää ja silloin saan hieman mittoja ja toivottavasti myös kuvia :)

Nyt pakkauspuuhiin mars!

(Niin ja sori taas tämä kuvaton päivitys, kyllä mä koitan joku päivä taas käyttää tota pölyttynyttä kameraakin)

2 kommenttia:

  1. Mekin muutetaan kahden viikon päästä, vähän jännittää miten koirat sopeutuu, mutta kaipa nuo :)

    VastaaPoista
  2. Me ollaan muutettu niin monta kertaa täs vuosien aikana ja koirat on aina sopeutunu tosi nopeesti niin en jaksa enää moista jännätä :) Onnea teille uuteen kotiin! :)

    VastaaPoista