lauantai 4. elokuuta 2012

3 viikkoa

Pennuset täytti tänään 3 viikkoa ja sen kunniaksi oli luvassa taas kynsienleikkuuta, sekä ensimmäisen jauheliha-aterian maistelua, ruokalistalla oli kalkkunan luutonta jauhelihaa ála Musch :)
Jauheliha maistui erinomaisesti ja kynsienleikkuu sujui vielä helposti, kohta sekin homma on vaikeaa kun kakarat alkaa pistään enemmän vastaan eikä vaan nuku sylissä toimenpiteen ajan ;D

Painot on seuraavat (sulkeissa 2vko paino):
Better Be Unique "merle" 830g (598g)
Bring Me Harmony "raitanaama" 831g (644g)
Born To Be Adorable "pikku-Siri" 796g (602g)

Kasvu on siis mukavan tasaista :) 
Pennut on nyt siinä iässä kun ne tuntuvat kehittyvän aivan hirveää vauhtia, viikko sitten opettelivat vasta jalkojensa päällä pysymistä ja nyt jo kävelevät ja ottavat juoksu- ja pomppuaskelia kaverien perässä :D Myöskin koiramaisia ääniä opetellaan ja pentulaatikosta kuuluu jos jonkinmoista epämääräistä pärinää ja murinaa :D
Kova yritys on jo kiivetä tuon pentulaatikon reunan yli eli ensi viikolla on tiedossa muutto keittiöön pentukehään hälinän keskelle. 

Pennut ovat muutamana päivänä päässeet yhdessä ja erikseen tutkailemaan tätä makuuhuonetta ja selkeästi jo alkaa havaitsemaan kakaroiden luonne-eroja... Merle lähti ensimmäisenä tutkailemaan paikkoja reippaasti kävellen ja kävi rapisuttamassa sanomalehtikassiakin kun taas raitanaama oli se joka istua nökötti keskellä mattoa ja tuijotteli ympärilleen kaikessa rauhassa... Pikku-Siri lähti pienen miettimistauon jälkeen tutkailemaan paikkoja varman rauhallisesti :)
Matolääkettä käyn huomenna hakemassa ja se on maistelun kohteena siis huomenissa :)

Kuvat on järjestyksessä pikku-Siri - merle - raitanaama, Ensin kaikki yhdessä.
Osa kuvista on melko surkeita kun kamera ei pysyny huonossa valossa jatkuvasti liikkuvien ja heiluvien pentujen perässä... Paras päivänvalo ehti jo karata ennen kuvaushetkeä... Lisäksi tuo pentujen liikkuminen alkaa hankaloittaa yksin kuvaamista, kohta tarvitaan jo apukäsiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti