tiistai 12. kesäkuuta 2012

Agia ja paimennusta

Lauantain treeneissä rata näytti tältä:

Pöppiksen kanssa rata sujui hyvin, mutta rimat lenteli ja keinulta se hyppäs ennen aikojaan pois, kepitkin takkusi... Jotain taitaa jumissa olla kun noin penkin alle menee, hieroja on varattuna sunnuntaille... 

Myös Ava pääsi myös palloilemaan ja otin sen kanssa 7 hypyn toiselta puolen kasille, josta ykkönen toiselta puolen ja 14 toiselta puolen... ja sitten otin 14-15-16 pätkän myös... Puomilla käytiin juoksemassa ja se sujui kivasti :) Aavistuksen enemmän toi jo seuraa ohjaavaa kättä, mutta silti se on vielä turhan malttamaton ja alkaa räksyttään mulle heti kun turhautuu tai sitä ei huvita seurata ohjausta... Mutta toivoton tapaus Ava ei toki ole :)

Lauantaina ajeltiin ennen treenejä Vesilahteen Laukon kartanolle, jossa anopin hevoset nykyisin asustelee... Kuvia tuli otettua jonkin verran, mutta pilvinen sää teki vauhdikkaimmista kuvista surkeita... 
Ava 8,5kk <3

Siniset keksi tämmösen kivan leikin :D

Siniset unelmani <3

Pöppis <3

"Maalla on mukavaa" Pöppis ja Jonttu :)

---------------------------------------

Maanantaina olikin sitten vuorossa viiden kerran paimennuskurssin ensimmäinen kerta :) Pöppis oli ihan intoja ja sai pikkupässit varsin ripeästi liikkeelle :) Pilvinen sää verotti näistäkin kuvista osansa, mutta tässä pari onnistuneempaa:
Real sheepdog <3Siellä ne lampaat menee...

Ens kerralla toivottavasti saisin vähän enemmän kuvasatoa... 
Tää eka kerta oli vähän tommosta "sytyttelyä" ja lampailla höntsäilyä, tulevilla kerroilla perehdytään vähän jo muuhunkin :)


1 kommentti:

  1. Kiitos, ja juu kyllä meidän se näyttelyteltta täytyy ehdottomasti hankkia :) Voi kun sieviä shelttejä taas kuvissa komeilee! Olisi kyllä niin hienoa joskus Milankin kanssa päästä katsomaan miten lampaisiin reagoisi :) Arvaisin kyllä, että taitaisi pelätä niitä melkoisesti ;)

    VastaaPoista