sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Tampere KV 12.5.2012

Mikähän siinä on, että nykyään oikeesti lähes aina ennen näyttelyyn lähtöä on fiilikset ihan evvk? Innolla niitä koiria ilmoittelee sinne kehään, mutta sitten kun tarvis puunata koirat ja lähteä sinne näyttelyyn niin ei vaan huvittais ja koko touhu tuntuu turhalta :D No olen joka tapauksessa jälleen kerran erittäin tyytyväinen siihen, että olin Avan ja Pöppiksen ilmoittanut misseilemään :)

Tuomarina oli mukava Irlantilaisherra John Walsh Jr. joka jaksoi vain hymyillä arvostellessaan ja leperrellä koirille niitä tutkiessaan :) Muutenkin tämä tuomari tuntui nauttivan koko hommasta ihan täydellä mitalla ja niinhän sen pitäisi kaikkien tuomarien kohdalla ollakkin..

Ava esiintyi loistavasti ja viidestä narttupennusta Avalle PEK2 KP! :) 
Arvostelukin on aivan mahtava:

"Nice young bitch. Suberb blue merle colour. Good lenght of head. Nice shape of eye. Needs more stop. Clean topline. Good angulation in rear. Good lenght of tail. Would prefer more angulation in front. Would not like to see her growing anymore. Overall promising."


Pöppis myös esiintyi jälleen aivan upeasti ja olikin taas aivan upea <3 
Kuudestatoista Avoimen luokan nartusta Pöppikselle AVO ERI2 SA eli ei huonommin ;)
Pöppiksen arvostelu:

"Nice balanced bitch. Nice size and proportions. Pleasing head. Nice eye. Correct bite. Enough angulation in front. Good assembly in rear. Moved well behind. Could be more settled in front."


Kaikenkaikkiaan siis aivan loistava päivä, jonka kruunasi viesti, että kasvatti Hunni (C. Absurd Bi Black) nousi agilityssä kolmosluokkaan ja toinen kasvattiuros Flip (C. Amazing Black) nousi agilityssä kakkosluokkaan! :) Mahtavaa! Onnea Iida ja Emma! :)

Illalla oli vielä agilitytreenit, jossa tehtiin tällaista rataa:

Pöppis ei oikein tuntunut kulkevan, liekö väsynyt näyttelypäivästä vai tökkiikö sillä noi rimpulat esteet mitä tuolla hallilla on... Videopätkäkin tuli otettua, mutta en kehtaa sitä julkaista kun useassa kohdassa Pöppiksen harrastaessa pelleilyä, kuuluu ohjaajan suusta varsin kovaäänisesti "PERKELE!" :D Eli säästettäköön teidät siltä... 
Avan kanssakin koitin muutamia putki-hyppy yhdistelmiä, mutta sekään ei oikein kulkenut ja se alkoi taas tapansa mukaan haistattelemaan mulle kun koitin sille jotain käskyjä antaa eli annoin sen sitten olla... Nyt kun  alkaa Pöppiksen kanssa olemaan paljon kisoja ja Siri jää agilitytauolle niin mulla on aikaa alkaa puuhaileen enempi ton Avan kanssa agia ja vähän tokoillakkin... Tokoa ollaan tahkottu sen verran, että se jo jotenkin ymmärtää mitä tarkoittaa käsky "sivu" eli tulee sivulle perusasentoon... tosin sitä joutuu kädellä ohjaamaan vielä melko paljon, mutta aletaan sitä häivyttämään pikkuhiljaa... En vain viitsi ton tokoilun kanssa edetä liian vauhdilla, sillä oma kiinnostus loppuu jos lähden ottamaan liian "isoja harppauksia" jotka ei sitten onnistukkaan... Hiljaa hyvä tulee siis...


1 kommentti:

  1. Onnea molemmille tytöille, hienosti pärjäsitte!! Ja kauniit kuvat molemmista :)

    VastaaPoista