perjantai 18. toukokuuta 2012

Askeleen lähempänä B-pentuetta

Nyt viimein alkaa pelkät suunnitelmat Cardiwe's B-pentujen osalta muuttua todeksi, nimittäin ollaan jo askeleen lähempänä... Siri siis astutettiin maanantaina Tomulla (kotisivuilla yhdistelmästä lisää) ja niinpä pentuja odotetaan syntyväksi heinäkuun puolessa välissä :) Rakastavaisista ei tullut otettua kuvaa yhdessä, mutta tässä Siristä viime viikolla nappaamani kuva:
Siri pikkuperkele 20kk <3

Tänään on 18.päivä mikä tarkoittaa sitä, että Avalle tulee ikää 8kk! Aika rientää vauhdilla, mutta ei anneta sen haitata... toivottavasti kakaralle alkaisi pian tulla järkeä päähän, jotta sen kanssa tulisi tosta agiliitelystäkin jotain... Se tuppaa olemaan nykyään aina sellainen malttamaton räyhääjä eli jos en palkitse sitä joka esteen jälkeen ja sata kertaa esteiden välissä niin se vaan pysähtyy mun viereen ja alkaa räksyttään mulle ihan hulluna, ihan kuin se "haistattelis" mulle päin näköö :D Riiviöstä nyt ei ole 8kk kuvaa, mutta tuo viime viikonloppuinen Tampere KV kuva, joka löytyy edellisestä postauksesta, saa ajaa sen asian... Eilen kun koitin sitä hieman mittailla niin aikalailla mitta näytti 36,5cm useaan otteeseen eli typykkä jäi vallan mukavan kokoiseksi :) Tietty agia ajatellen olisi muutama lisäsentti ollut suotava, mutta eiköhän siitä löydy medihypyille potkua tuonkin kokoisena :) Se ei siis ole muutamaan kuukauteen juurikaan kasvanut eli tuskin juuri kasvaakaan enää...

Ostin muuten edellisistä agikisoista itselleni agisertin kunniaksi luettavaa kun eteen tuli tarjous josta en voinut kieltäytyä :D
Yhden lehden hinta on siis 10e, mutta näitä sai tarjoushintaan 3kpl 10e :) Agilitylisenssillä jos tilaa ton lehden kestona niin se on muistaakseni 46e (ellen väärin muista?) vuodessa (6nroa)... Jossain vaiheessa kyllä tilaan ton, oli sen verran inspiroivaa luettavaa! :) (Sanoo torvi, joka on selannut vasta puolikkaan lehden läpi :D)

Edellisistä kisoista puheenollen niin oli pakko ottaa myös tämmöinen "hifistely"-kuva meidän ensimmäisestä agilitysertistä:

Saas muuten nähdä huomaanko mitään eroa kun vaihdoin koirille öljyä hiljattain... olen siis aiemmin antanut niille Nutrolin-öljyä, mutta nyt koirahierojamme suosituksesta ostin koirille Yumega-nimistä öljyä... Tämä on siis vasta hiljattain laskeutunut suomen kamaralle ja tuon hierojamme kautta tätä ostin... Vaikuttaa ihan kunnon tavaralta...

Nyt onkin sitten lauantaina ja sunnuntaina agiliitelyä tiedossa oikein urakalla, huomenna kolme starttia ja sunnuntaina kolme starttia... Koko viikonlopulle on luvattu aika kivaa säätäkin ja tein varmuuden vuoksi hellettä silmällä pitäen Pöppikselle froteeloimen puolen tunnin räpellyksenä:
Omasta mielestäni siitä tuli aika hieno, vaikka Pöppis onkin sitä mieltä että se on pahin kidutusväline mitä maa päällään kantaa :D Huomenna nähdään kuinka se toimii tositilanteessa, mikäli sitä aurinkoista keliä edes ikinä tulee :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti