maanantai 16. huhtikuuta 2012

Astetta viisaampi

Viikonloppu vierähti kasvattajan jatkokurssilla Hotelli Ellivuoressa, Sastamalassa. Lauantaina, sekä sunnuntaina piti olla paikalla aamulla kello 9 ja lauantaina päästiin 4 aikaan, sunnuntaina puoli 4 aikaan... Noihin 13,5 tuntiin mahtui valtavasti mielenkiintoista asiaa ja olenkin tankannut pääni täyteen verotusta, jalostusta, rakennetta, ruokintaa ja muuta mielenkiintoista :)
  Luennoitsijat oli ihan mahtavia (en muista yhdenkään nimeä kun nimimuisti on surkea) ja sain paljon ajattelemisen aihetta taas tulevaisuutta silmällä pitäen :)
  Meitä kasvattajia oli paikalla 34kpl (mikäli pysyin laskuissa) ja rotuja oli "edustettuna" jos jonkinmoista; Dogo Canariosta pk kaniinimäyräkoiriin ja Akitoista Russeleihin, sekä kaikkea siltä väliltä :D
  Itse sain yhden uuden tuttavuuden, jonka kanssa mahdollisesti tehdään tulevaisuudessa vielä yhteistyötä jossain muodossa  :)

Nyt olisi kuukausi aikaa tehdä jatkokurssin "kotitehtävä" eli kennelin toimintasuunnitelma, jonka jälkeen saan kurssitodistuksen postitse :) Eikun sormet sauhuamaan ;)
Kurssista jäi kyllä mahti fiilis ja olo on astetta viisaampi ;) Tahtoo lisää!!

Lauantaina oli myös ekat treenit toisella hallilla, siirryttiin siis Tesomalta Meirän hallilta Lielahteen KK-Hallille... Tesomalla oli se "helppous", että lähes aina siellä oli joku rata rakennettuna valmiiksi, mutta KK:lla esteet täytyy aina kerätä pois eli rata täytyy myös joka kerralla rakentaa ennen kun voi alottaa treenaamisen... Ollaankohan me totuttu vähän liian helpolle treenaamiselle ;)

Mulla oli treeneissä mukana vaan Siri ja Pöppis, Ava sai jäädä kotiin tällä kertaa... Molempien kanssa tein ratapätkää, joka piti sisällään hyppyjä, putkia, puomin, renkaan ja keinun... Sirin kanssa sujui kivasti, mutta Pöppiksellä ei oikein tuntunut olevan ajatus ja into mukana treeneissä, liekö uusi pohja ja esteet syynä, vai mikälie??
En nyt jaksanu ratapiirrosta väkertää ja tästä ny tuli muutenkin tämmönen kuvaton päivitys, koittakaa kestää...

Siri panttaa juoksujaan vieläkin, ihan kuin se tietäisi, että odotan malttamattomana :D Olis pitäny vaan ilmottaa se niihin Hyvinkään tai Helsingin kisoihin :D Jos ei kohta ala niin ilmotan sen Lempäälään 29.päivä :D Perjantaihin asti on ilmoaikaa :D

Mutta siis pahoitteluni tästä kuvattomasta diipadaapasta, ens kerralla sit koitan jotain laitella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti