tiistai 7. helmikuuta 2012

treenisepustusta

Sunnuntaina oltiin taas treeneissä ja mulla oli koko kolmikko mukana hallilla. 
Ensin otin Pöppiksen kanssa taas pari helppoa pätkää (joissa ite tietty sössin pariin kertaan kun mun "muka niin suunnitellut" ohjauskuviot ei mennykkään niin hienosti) ja meno oli sitä peruskivaa mitä Pöppiksen kanssa aina :) 
 Eka rata oli suunnilleen tämmönen helppo:
Pöppiksen kanssa mentiin ihan 1-10, Sirin kanssa järjestyksessä 3-2-1-6 (toisinpäin)-9-8 (toisinpäin)-1-2-3.
Sirin kanssa pätkä onnistu vaihtelevalla menestyksellä, ongelmana lähinnä oli toi 6 putken jälkeinen elämä, Siri tuli hypylle koko ajan väärältä puolelta vaikka kuinka koitin sitä ohjata miljoonalla eri tavalla... Saatiin me sitten pari onnistumistakin ja lopetettiin hyvään suoritukseen :)

Toinen ratapätkä näytti tältä:
Pöppiksen kanssa tehtiin ihan järjestyksessä 1-9 ja parin onnistuneen suorituksen jälkeen treenattiin vielä keppejä niin että ite oon toisella puolen kun mitä normisti eli oikeella kädellä ohjaten, kolme onnistunutta toistoa ja hyvillä mielin lopetus :)
Sirin kanssa otin tällä radalla vaan ihan pelkkää Aata, pari puomia ja hyppy-putki jauhantaa, sekä pariin kertaan kepit. Sirin kanssa sujuu kyllä niin kivasti kun vaan jaksaa olla ite kärsivällinen eikä vaadi koiralta enempää kuin se osaa, edelleen liian usein sorrun ajattelemaan että sen pitäisi olla yhtä pätevä kuin Pöppis... 

Avan kanssa otin lopuks suoraa putkee ja pari kertaa tutustuttiin puomin alastuloon, sit vaan leikittiin niin perhanasti ja saatiin sit villasukkaa retuuttamalla eka kulmahammaskin irti :) Avalla tuli muuten sunnuntaina 20 viikkoa ikää mittariin, on se hurjan iso tyttö jo :) Tarvis mittailla ja kuvailla sitä täs joku päivä kun saisin kuvausapua... 1,5vkon päästähän sillä tulee vasta virallisesti 5kk ikää niin siihen mennessä lupaan kyllä saada kuvattua, tarvii koittaa jotain aurinkoista päivää hyödyntää :)

Mulla on videomateriaalia treeneistä, mut nyt niillä videoilla, tällä koneella ja bloggerilla on jotain mua vastaan...Äsken sain siis videot julkaisukuntoon, mutta nyt tän bloggerin kans on jotain häikkää enkä saa videoita ladattua tänne... hmmm... ärsyttävää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti