torstai 2. helmikuuta 2012

Pentusuunnitelmia

Alotetaas taas ensin ihan jollain muulla kun mitä otsikko lupailee...
Eli kasvatti Dina (C.Attractive Black) kävi eilen silmäpeilauksessa ja silmät oli kunnossa :) Nyt on siis viimeistä silausta myöten koko A-pentue tutkittu ja terveitä kaikki :) Sirin lonkka- ja kyynärlausunto tulee varmaan alkuviikosta kennelliitosta, maksoin lausumismaksun maanantaina eli sitä odotellaan :) Sen jälkeen toivottavasti A-pentueellani näkyy koiranetissä komea A-lonkkien rivi ;)

Eilen otin vähän kuvia koirien puuhista kun keli oli komean aurinkoinen, samalla nämä olivat myös viimeiset kuvani vanhalla kamerallani. Vanha Canon EOS 1000D lähti uudelle omistajalle ja tilalle tulee huomenissa Canon Powershot SX30 IS eli järkkäri vaihtuu kompaktimpaan superzoom kameraan, katsotaan kuinka sellaisella kuvaaminen sujuu. Kamera on saanut ainakin kovasti kehuja käyttäjiltään, toivottavasti voin itse olla yhtä tyytyväinen :) Tuossa järkkärissä ärsytti ehkä eniten toi jatkuva putkien vaihtaminen ja venkslaaminen, sekä se suuri koko, haluan että kamera on vähän helpommin mukana kuskattava. Toi powershotti on siitä myös hyvän kuulonen kun se on kuitenkin pääosin järkkärin ominaisuuksilla varustettu, mutta objektiivi on kiinteä ja koko on tosiaan pienempi :) Perjantaina siis testikuvia luvassa :) 
Tässä eilisiä:
Sitten itse otsikkoon... Nyt alkaa siis pentusuunnitelmat hahmottumaan ja Sirille löytyi ehkä komein ja hyväluonteisin sulhanen ikinä <3 
B-pentueeni siis toivottavasti syntyy kesällä yhdistelmästä: 
<3 Cardiwe's Adorable Black "Siri" - Bluemeadow's Unique Harmony "Tomu" <3 

Kuva ©Tuisku Laine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti