torstai 12. tammikuuta 2012

Voihan jumitus

Tiistaina oli siis taas Pöppiksen vuoro päästä hierottavaksi ja huh, kyllä se olikin niin jumissa että kireys oli silminnähtävissä... Pöppis saatiin jotenkuten aukaistua, mutta ensi viikolla uudestaan... Lieko tuo tiukka treeni ja kisakuntoon saaminen, sekä kahdet kisat saaneet sen niin lukkoon, mutta nyt pidetään kyllä pieni huoltotauko ja treenaillaan vaan sunnuntaisin rauhakseltaan. Seuraavia kisoja olen katsellut nyt vasta maaliskuulle eli ehdin tässä melkein 2kk aikana saamaan Pöppikseltä nuo loputkin "mammaläskit" kyljistä, sekä hoitamaan siltä jumit pois... Lisäksi sille täytyy yrittää vähän rakennella tuota lihasta lisää kun on päässyt ruipeloitumaan pitkän agitauon aikana...
Hieroja suositteli antamaan Pöppikselle magnesiumia ja b-vitamiinia kuurina, sen pitäisi vaikuttaa tohon jumiutumiseen ym. Sirille ajattelin antaa lyhyen kuurin myös, tuskin tekee sillekkään pahaa... Magnesium ja b-vitamiini on molemmat vesiliukoisia eli ylimääräisethän tulee sitten pois eli ei siitä ainakaan haittaa ole jos sitä hetken antaa.

Eilen pääsi kaikki kolme koiraa pesulle ja loppuillan sainkin nauttia ihanasta märän koiran tuoksahduksesta, joka kämpässämme leijaili... yhhhh...
Siri pääsi pesulle kun sillä on sunnuntaina näyttely, Ava siksi että se haisi muuten vaan kaikille mahdollisille eritteille (varsinkin kun kuolaa ja oksentaa kaikki automatkat) ja Pöppis siksi että siltä lähtisi nuo kolme viimeistäkin karvaa, jotta se pääsee kasvattelemaan uuden komean turkin itselleen ;)
Tänään taitaa olla luvassa kynsien, tassukarvojen ja korvakarvojen leikkuuta...

Äsken käytiin heittään reilun tunnin lenkki ja koirat on ihan puhki :D Makailee kasassa tuolla nurkassa ja kuorsaa :)

Niin ja tänään pääsen vihdoinkin hakemaan arkkupakastimen jonka osta täyteen lihoja ja luita eli barffaus here we come! Alotan Pöppiksen ja Sirin kans barffin heti kun noi nappulat loppuu (varmaan joku viikon satsi jäljellä jos sitäkään) ja Avan kans varmaan sit ku se on puoli vuotias eli parin kk:n päästä :) Ja tästä eteenpäin todennäköisesti myös meillä syntyneet pennut tulevat aloittamaan ihan pelkästään barffilla, se on sitten tulevan omistajan valinta haluaako jatkaa barffilla vai ei... Nyt vaan pidän itselleni kovan perehdytyksen pentujen barffaamisesta ja kyselen niin paljon aiheesta kuin mahdollista :)

Sunnuntaina onkin sitten vuoden ensimmäisen koiranäyttelyn vuoro ja suuntaan Sirin kera Lahden ryhmänäyttelyyn :) Siri on junnunartuissa numerolla 158 :) Jännittää mitä Eerolan Päivi on mieltä meidän mustilaisesta :)

Loppuviikosta varmaan palaan taas blogin ääreen, see you! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti