maanantai 2. tammikuuta 2012

Mukava aloitus vuodelle!

Kirjoittelu on näköjään viimeiseltä viikolta jäänyt vähiin vaikka kovasti piti kirjoitella... noh haitanneeko tuo...
Viime viikolla ei sitten ehditty treenata enää loppuviikosta, silti lähdin vuoden ensimmäisen päivän aamuna iloisin mielin ajelemaan kohti Hyvinkäätä ja meidän ihka ensimmäistä virallista agilitystarttia! Hui kun mua jännitti ja ennen kaikkea väsytti! :D Uudenvuoden yönä tuli valvottua puoli 2 asti ja aamulla pieni maitoa vaativa herätyskelloni herätti mut varttia vaille 5, herätyskellon soittoon oli puoli tuntia, mutten uskaltanut ummistaa enää silmiäni vauvan syöttämisen jälkeen etten vaan nuku pommiin... vähän reilun kolmen tunnin yöunilla sitten ajeltiin Hyvinkäälle ja startattiin ensin agilityradalla ja muutaman tunnin päästä hyppyradalla :) Ihan ensimmäisenä Pöppis pääsi mittaukseen ja se todettiin yllätävän selkeästi miniksi, vaikka mua taisi se mittaus eniten jännittää kun olen itse saanut aina NOIN 35cm eikä hajuakaan et onko vähän yli vai alle kun kotimittaukset ei tunnettavasti oo kovin luotettavia jos yksinään mittailee koiraa, jonka mielestä se koko homma on ihan syvältä...
Mittauksen jälkeen sitten tosiaan agilityrata... Pöppis kulki hirmu kivasti, vaikkakin vauhtia olisi voinut olla enemmän, pikkuseikka :) Ekalla radalla kämmittiin kepeillä, Pöppis meni väärästä välistä sisään, mutta ei annettu menoa haitata vaan korjattiin virhe, jonka jälkeen kepit virheettömästi alusta loppuun :) Agilityradalta virhepisteitä siis 5 ja jonkun verran yliaikaa, mutta jokatapauksessa sillä irtosi 7.sija! :) 
Hyppyradalla Pöppis kulki myös tosi kivasti ja rata oli tosi kiva :)  Hypärin virhe tuli siitä että ilmeisesti roiskasin Pöppiksen putkelle liian epämääräisesti ja se palasi putken suulta kysymään et mitäs pitikään tehdä :D Hyppyradalta siis myös virhepisteitä 5 ja hieman taas yliaikaa, mutta joka tapauksessa saavutettiin 4.sija! Koiria siis oli molemmilla radoilla 26 (paitsi et muutama tais olla pois) eli tosi kivasti meillä meni ja olen ihan hirmu tyytyväinen siihen että saatiin TULOKSET eikä hylsyjä! :) 
Kaikin puolin onnistunut reissu ja tosi hyvillä mielin jatkan kisaamista ensi sunnuntaina Lempäälässä :)

En jaksanut/ehtinyt vielä tehdä ratapiirroksia, mutta lisäilen ne tähän tekstiin lähipäivinä videoiden kera! :)

1 kommentti:

  1. Teillähän meni ihan tosi hyvin! Onnea tätäkin kautta!!

    VastaaPoista