sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Ja taas kisataan

No aloitan nyt kuitenkin ensin "muutamalla" kuvalla perjantain shelttilenkiltä ennen muita jorinoita:
Ja sitten vielä ennen kisaselostusta Ava 16vko:
32cm ja 5,7kg

Ja sitten tämänpäiväisiin kisoihin, jotka olivat siis Lempäälässä :)
Aamulla ennen kisoja sai tutista oikein kunnolla, mutta ihme kyllä jännityksestä se hytinä ei johtunut vaan siitä että yllättäin yön aikana oli pakkasmittari laskenut -17 asteeseen ja oudokseltaan semmonen pakkanen tuntui aika kylmältä :D Tarkoitukseni oli ottaa Avakin hallille mukaan pällistelemään, mutta kovan pakkasen takia en viittiny ku pikkunen ois joutunu häkissä aika paljon kököttään, enkä ollu varma paljonko hallia on lämmitetty... Pöppis lähti sitten enemmän kuin mielellään yksin matkaan ;) 

Ensimmäisen radan rakennusta seuraillessani totesin mielessäni, että helppo on ja tiedostin radalle tehdyt muutamat ansakohdat ainakin TEORIASSA ;D Rataantutustumisessa rata tuntui edelleen toooosi helpolta ja huokaisin helpotuksesta kun tajusin että keppejä radalla ei ole...
A-agilityrata näytti tältä:
Tuomarina A-radalla oli Kari Jalonen, ihanneaika 49sec ja radan pituus tais olla 150m. 
Joo no alku sujui kuin unelma, Pöppis kulki kuin unelma (harmi kun en saanut ketään videoimaan), mutta sitten lopussa toi hemmetin A-este tossa putken vieressä... argh että en ottanut koiraa tarpeeks hanskaan hypyn jälkeen ja se pääsi livahtamaan Aalle, vaikka olis pitäny mennä putkeen... Hitto kun jäi harmittaan... No jos jotain positiivista pitää hakea niin oltiinpahan aika lähellä nollarataa, oma ohjaus vaan kusi ;)
Pöppikselle siis ekalta radalta HYL.

Toisen radan rakennusta katsellessani en voinut todeta päässäni muuta kun et "ONPAS VAIKEE!" 
B-agilityrata näytti tältä:
Tuomarina B-radalla oli Asko Jokinen, ihanneaika 49sec ja radan pituus muistaakseni 154m. 
Tässä radassa ei siis hirvittänyt oikeastaan mikään muu kuin noi kepit... kepit, jotka olen opettanut kädellä ohjaamalla ja nimenomaan sillä VASEMMALLA kädellä ja rata olisi vaatinut oikean puoleisen ohjauksen... 
No lähdin radalle asenteella "yritetään, mutta ei me noista kepeistä selvitä..." 
Pöppis lähti hyvin liikkeelle ja 5. esteen jälkeen otin sen kunnolla hanskaan, vedin reilusti seinää kohti ja ohjasin kepeille niin että jäin siis itse keppien oikealle puolella, juurikin siis sille puolelle mikä melkein tiesi epäonnistumista... Tai niin luulin, mutta ME ONNISTUTTIIN kepeillä ja selvittiin onnistuneesti myös keppien jälkeisestä elämästä ja saatiin jatkettua rata puhtaasti loppuun :) Ai, että kun olin onnellinen! :) Tuloksia odottelin malttamattomana ja kun ne viimein saatiin niin meidän nimi koreili 4. sijalla :) Yliaikaa meille valitettavasti tuli 0,88sec eli yhteensä 49,88sec, mutta eipä silti hymy hyytynyt :) Mini ykkösiä oli 33 (muutama kaiketi poissa) ja meidän lisäksi B-radalta puhtaan radan teki vain 3 koirakkoa (jos ihan oikein katsoin), vitsi kun on voittajafiilis! :) Tästä on ehdottomasti mukava jatkaa kisaamista ja ehkä me se vauhtikin löydetään vielä takaisin :)

Seuraavien kisojen ajankohta ei ihan ole vielä selvillä, mutta katsellaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti