maanantai 12. joulukuuta 2011

eiliset treenit

Eilen treenattiin aika simppeliä rataa, ihan senkin takia että olen lähiaikoina vaatinut Siriltä enemmän kuin se osaisi ja sen takia treenit kusee. Pöppiksenkin kanssa teen semmosia juttuja joita olen olettanut sen pitkän tauon jälkeen muistavan vaikka se ei kyllä taida muistaa ja sen takia sen treenaaminen kusee... Nyt siis simppeli rata tarpeeksi pieniin osiin pätkittynä :) Pöppiksen kanssa sujui kyllä lähes kokonaan ja Sirinkään kanssa ei tainnut tulla kuin muutama töppäys... Pöppis menee edelleen rimojen ali ja sille on nyt tälle viikolle varattuna hieroja, jotta selviää johtuuko toi käytös siitä että se on jumissa. 
Tässä eilisen rata: 
alku oli erittäin helppo ja loppuhuipennuksena otin pientä kieputusta, lähinnä siksi että Siri sai urakalla opiskella lukemaan minun ohjaustani eli sitä epämääräistä kädellä huiskimista :D 
Loppukieputus harjoitus teki Sirille kyllä tosi hyvää ja se selkeästi alkoi lukea ohjaustani paremmin :) Hurraa! Sirin kanssa otettiin myös irtoamistreeniä yhden hypyn takaa namialustalle ja se älys homman jujun ja alkoi hieman jo irrota :) Ensi kerralla tavoitteena kaksi hyppyä ;) 
Pöppiksen kanssa treenattiin ohjausta ja koitettiin saada siihen vähän vauhtia lisää. Tässä vaiheessa huomaan sen että olen alkuaikana joutunut Pöppistä niin paljon himmailemaan ihan siksi että pysyn itse perässä ja nyt sillä on jäänyt se "slowmotion"-vaihde silmään ja sitä saa vähän patistaa... *huoh* kun joka koiran kanssa täytyy tehdä ne omat virheensä ennen kun ne osaa seuraavan koiran kanssa tehdä erilailla... No onpahan erilaisia ohjattavia nää mun koirat kun on erilailla koulutettu ;)

...Mutta nyt taas muihin hommiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti