tiistai 22. marraskuuta 2011

Ava 9vkoa ja treenipulinaa


Hui kun oon jättäny taas muutaman päivän kirjottamatta niin on kertyny kauheesti kaikkee kirjotettavaa.

Alotetaan vaikka siitä, että Avalle tuli sunnuntaina 9 viikkoa ikää mittariin, korketta sain mitattua n.24cm ja painoa oli 2885g. Tämmönen hätäsesti napattu seisotuskuva tuli napattua, kakaran katse lähti vähän harhaileen :)

9 viikon iän kunniaksi Ava pääsi sunnuntai iltana agilityhallille mukaan kun treenasin Pöppiksen ja Sirin kanssa, pentu jaksoi ihmetellä koko tunnin kiltisti agikoirien puuhia, reipas penne <3

Sunnuntaina tosiaan meillä oli shelttiporukalla agitreenit ja otettiin Pöppiksen kanssa pehmeä lasku takaisin agilityn pariin, Sirin kanssa kevyt lyhyt treeni. Olin oikein yllättynyt kuinka hyvin Pöppiksellä oli kaikki esteet hanskassa ja kepitkin sujui varmaan ekaa kertaa noinkin itsenäisesti :) On se niin hieno <3 Siri oli oma pätevä itsensä, vaikka alkoki näkeen mörköjä jahka kävi tarpeeks kierroksilla... ihme höyrypää :D

Tämmönen pieni pätkä treeneistä, jossa Sirin pätkät on tosi tummia kun kuvaaja on zoomannu vähän turhan paljon ja kamera on surkee...Treenien jälkeen käytiin Saijan lauman (Haru, Ando, Tomu ja Koru) kanssa jäähdyttelylenkillä ja koirat saivat vielä temmeltää vapaana, kivaa näytti olevan ja pennut (Ava ja Koru) jaksoi hyvin pysyä isompien mukana :) 

väsynyt pentu treenien jälkeen ;)

Kävin eilen taas hakemassa lisää Nutrolin-öljyä ja nyt on sitten Avallekin omaa pentu Nutrolinia:

Eilen illalla olin Sirin kanssa Lempäälässä treenaamassa ja Ava pääsi mukaan taas ihmettelemään, hienosti jaksoi :) 

Tältä näytti rata maanantaina:

4 ja 5 esteiden väli oli mulle ja koiralle vaikein, koska Siri irtoo tosi huonosti ja se irtoominen taitaakin nyt olla meiän ens kertojen pääteemana. Ton 7 esteen kieputuspätkän lisäks harjoteltoon toisessa päädyssä hyppy-hyppy-putki-muuri pätkää ja siiten noita keppejä treenattiin. Sirillä alkaa olla kepeillä jo vähän idea hanskassa ja toistot meni aina vaan paremmin :)

Sirillä on seuraavat treenit Lempäälässä taas perjantaina, joten sunnuntain treeneihin lähtee mukaan vaan Pöppis ja Ava :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti