maanantai 3. lokakuuta 2011

vihdoinkin!

Eli siis vihdoin päästiin niihin agitreeneihin joita olen odottanut  kuin kuuta nousevaa... viime sunnuntaina jäi tosiaan alkeiskurssin eka kerta väliin kun makasin sairaalassa, joten eilen oli sitten meidän eka kurssikerta.

Menin hallille hyvissä ajoin ja tehtiin parinkymmenen minuutin lämmittelylenkki. Hallilla oli paljon väkeä, josta olin tyytyväinen koska Siri sai arvokasta harjoittelua myös häiriöstä, sitä todellakin oli. Kolmella kentällä oli samaan aikaan treenit ja toinen toistaan äänekkäämpiä koirakoita, joten melua oli paljon... Siri suhtautui yllättävän rauhallisesti, eikä juurikaan häiriintynyt melusta. Muutaman kerran se haukahteli takaisin ja piti jotain epämääräistä pöhinää, mutta muuten oli erittäin reipas :) Alusta asti Sirin asenne oli et vedetään täysillä, ihan huippu koira :)

Tällä kertaa käytiin läpi puomin alastulon kontaktin harjoittelua, rengasta ja pussia. Siriltä sujui kaikki lähes kerrasta hyvin, rengasta ja pussia ollaan jo keväällä harjoteltu niin ei tullut uutena juttuna Sirille. Putket oli Sirin mielestä taas ihan sikakivoja, mut niin tuntu kyllä olevan kaikki mitä sai mun kans tehdä ja se tossa koirassa on niin huippua et se nauttii ihan täysillä kaikesta mitä sen kanssa teen :)

Kentällä oli noitten tän kerran harjoteltavien esteiden lisäks hyppyjä, putkia, muuri ja kepit (verkoilla ja ilman) joita sai harjoitella odotellessa vapaasti. Mentiin Sirin kanssa muutamaa pientä pätkää, mm. hyppy-hyppy-putki-muuri ja neljän hypyn sarja, sekä rengas-hyppy-putki-putki... Tommoset 3-5 esteen pätkät sujui Sirin kanssa ihan täysin ongelmitta, kunhan muistan ohjata SELKEÄSTI enkä huido epämääräsesti minne sattuu...

Kouluttajalta Siri sai kovasti kehuja reippaudestaan, avoimuudestaan ja innokkuudestaan :) Vinkkinä saatiin ainakin se, että esteiden jälkeen Siri näyttää kovasti hakeutuvan mun jalkojen lähelle eli harjoitellaan suoraan menemistä heittämällä lelu palkaksi esteen jälkeen.

Millään en malttais odottaa ens sunnuntaihin et päästään taas treenaamaan, oli meillä niin kivaa :) Sain Sirin kanssa tunnissa tosi paljon tehtyä ja tosi kiva huomata kuinka nopeesti toi koira oppii :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti