perjantai 16. syyskuuta 2011

A-pennut 1v

Eli tänään on tasan vuosi siitä kun istuin jännittämässä pentulaatikon vieressä, että mitähän sieltä syntyy... tasan vuosi siitä kun ensimmäinen pentueeni putkahti maailmaan... tasan vuosi kun Pöppis synnytti neljä mustaa shelttikakaraa... Jättivaltavasti onnea Sirille, Hunnille, Flipille ja Dinalle! <3 Ja kiitokset ihanille omistajille, jotka ovat pitäneet yhteyttä ja jaksavat ylläpitää blogejaan, kuulumisia on aina yhtä kiva lukea! :)

Alla Sirin 1v kuva:

kotisivuille päivitän muiden A-pentujen kuvat sitä mukaa kun niitä mulle lähetetään :)

Sitten Pöppikseen... Pöppiksen maha paisuu lupaavasti vaikka vuorokausia astutuksesta on "vasta" 39 :) Noin puolentoista viikon päästä se sitten matkustaa kasvattajan luokse odottelemaan tositoimia :)

Alla muutama kuva paksusta mammasta 39vrk:Siri kävi tänään leikkimässä suloisen 14vkon ikäisen sekarotuisen Iina-hauvan kanssa :) Sirin mielestä tuo iso pentu oli kovinkin pelottava pyytäessään Siriä leikkimään ja meni pitkän aikaa ennen kun se lakkas mun jaloissa luikkimisen ja Iinalle haukkumisen... taas ei voi kun syyttää itteensä siitä et Siri on nähny liian vähän erirotuisia koiria, lähinnä shelttejä kun ollaan vaan treffattu...

Iina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti