lauantai 10. syyskuuta 2011

mätsärissä

Sirin kanssa käytiin pyörähtämässä pitkästä aikaa mätsärissä kun tossa reilun kilometrin päässä semmonen oli :) Osallistujamäärä ei ollut mikään päätä huimaava, sillä Sirin lisäksi oli vain 3 shelttiä ja yksi sakemanni :D
luokat oli tällä kertaa jaettu roturyhmittäin ja meidän luokkanamme siis FCI1. Siri sai punaisen nauhan ja niin sai kaksi muuta shelttiäkin, punaisten kehässä Sirille 2.sija :)
Ihan hyvä oli käydä harjoittelemassa ton kanssa taas kun sillä on vähän päässy hommat unohtuun ja se on keksinyt myös alkaa pelkään kauempana olevia koiria ja ihmisiä joita ei pääse kattoon... joopa joo... torvi... näitä tarvis alkaa vaan taas koluaan lisää et se tottuu muuhunkin kun kotona kököttämiseen... onneks parin viikon päästä alkavat agitreenit on myös hyvää häiriö harjoittelua kun siellä ei todellakaan pääse temuaan muiden koirien kanssa ja todennäkösesti siellä jokunen koira haukahteleekin hallissa samaan aikaan kun ollaan niin siihen päästään totutteleen. Tolla kun tuppaa oleen tapana "pelätä" myös haukkuvia koiria ja semmosissa tilanteissa se turvautuu lähimpään jalkaan jonka juurelle menee kyhjöttään -.-' hohhoh... treeniä vaan niin pirusti!!

Varsinaisestihan Siri ei ole arka, mutta jotenkin siitä on tullut tommonen et se mielummin turvautuu ihmisiin (jotka on maailman ihanimpia sen mielestä) kun pysyy rauhassa kauempana... Ei se ainakaan ihmisiä arkaile kun mätsärissä se sinkos taas jokaisen ihmisen syliin joka sille tuli jutteleen :D

Niin juu ja Pöppiksen masu on alkanut mun mielestä ihan selkeesti jo kasvaan, tai siis et vyötärö on selkeesti jo hävinny :) Tänään on mun laskujen mukaan 33vrk astutuksesta eli hieman yli puolivälin mennään :)

1 kommentti:

  1. Joo ei tuntunut Siri kyllä arastelevan ihmisiä. Vähän pääsi yllättämään, kun tuli ihan yllättäen ihan siihen melkein syliin.
    Vaikka toi meidän uuvelo yrittikin sitä sit heti kosiskella.. :D

    VastaaPoista