perjantai 8. heinäkuuta 2011

Tico viikonloppuhoidossa

Juup eli saatiin toi mun kultsu-uros Tico hoitoon viikonlopuksi meitä ihastuttamaan ja vihastuttamaan :D Alkusöhellys oli aikamoinen kun noi shelttineidit meni enemmän kuin sekaisin siitä kun näkivät Ticon lompsivan ovesta sisään, Tico haluaisi lähinnä vain olla rauhassa noilta pörriäisiltä...
 Yllättävän hyvin suoriuduin lenkistä kolmen koiran kanssa, vaikka toi Tico onkin tommonen perässään kiskova malli :D Heti alussa piti vain muistuttaa kuka siellä hihnan toisessa päässä taas olikaan ja näin alkoi hihna pysyä löysänä...

Siri on aivan rakastunut Ticoon ja haluaisi vain koko ajan pomppia sen päällä, nuolla sen naamaa ja kiskoa korvista... huvittavinta taitaa olla Ticon "ottakaa se jo pois"-ilme :D Pöppis käyttäytyy lähinnä niinkuin yksi perheenjäsenistä olisi tullut takaisin kotiin ja näinhän sen kuuluisikin suhtautua :)

Alla muutamia kuvia erittäin viisaista ja väsyneistä koirista lenkin jälkeen:


Ja sitten muutama kuva Ticosta:


slurps :P

Tico on aivan puhki-poikki-väsynyt, mutta meidän shelttineiditpä jaksoikin hetken päästä ottaa taas rallikisaa ja hippaleikkiä takapihalla... kuvissa oli niin paljon vauhtia, että taivaalle ilmaantuneet pilvet teki vauhtikuvista sumeita, mutta ehkäpä noiden sekopäinen riehuminen ilmenee vähän sumeammistakin kuvista ;)


Niin ja Siri päätti aloittaa karvanlähdön mikä siis tarkoittaa sitä, että taitaa syksyn näyttelyt jäädä vain haaveeksi ja katsotaan loppuvuodesta uusiks et miltä näyttää... No me keskitytään syksyllä sitten vaan agilityn opiskeluun :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti