lauantai 28. toukokuuta 2011

Harjavalta 28.5.2011

Tänä aamuna oli vuoro startata kohti Harjavaltaa kera molempien koirien. Ilma oli Tampereella päin vielä aurinkoinen, mutta mitä lähemmäs Harjavaltaa päästiin niin sitä epävakaammaksi keli kävi, vettä ripotteli siellä täällä, välillä enemmän ja välillä vähemmän... Tässä vaiheessa oli ilo olla tuore näyttelyteltan omistaja kun tiesi ettei mene koko päivä sateessa istumiseksi :)

Näyttelypaikka oli tilava nurmikenttä jonne oli rakennettu erittäin isot kehät ja kehien väliinkin oli jätettý reilusti kulkutilaa, iso plussa siitä! Kasattiin teltta kehän reunalle ja alettiin valmistautumaan Sirin kehään joka alkaisi 10.00. Pentuja oli vain 4kpl joten ne meni nopeesti, Siri narttupentujen toinen KP:n kera :) Sirin kehän jälkeen olikin tiedossa pitkä odotus, sillä nartut alkaisivat vasta 12.30 ja Pöppis vasta avonartuissa... Ehdin siinä sitten kuvailemaan koiria ja pölisemään tuttujen kanssa, kuvat löytyy TÄÄLTÄ!

Pöppiksen kanssa päästiin kehään varmaan joskus klo 14 aikoihin, avonarttuja oli 18kpl, joista lähes kaikille ERI, Pöppis mukaan lukien... Sen kummempaa sijoitusta ei lohjennut ja arvostelu oli ihan ok, aika perus setti... Arvostelut löytyy kotisivuilta.

Kaikenkaikkiaan päivä oli tosi kiva ja seurassakaan ei ollut valittamista :) Seuraava näytelmä on tiedossa 3 viikon päästä Riihimäellä, jossa mukana Siri ja kasvateista näyttelyuran avaa Sirin sisko Dina (C. Attractive Black) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti