perjantai 4. maaliskuuta 2011

treeniä...

Tänään oltiin taas Pöppiksen kanssa agitreeneissä, treenien vakiovetäjä Päivi Männistö oli lomailemassa, joten tunnin veti Huittisen Harri. Harri laittoikin meidät sitten ihan tosissaan juoksemaan ja olikin kyllä tehokkaat treenit. En edes muista, koska olisin viimeksi saanut treeneistä näin valtavan paljon irti, ehdittiin tekeen vaikka mitä ja saatiin tosissaan harjotella takanaleikkauksia, valsseja ja muuta mukavaa...
 Harjoiteltiin ensin yhdellä ratapätkällä jossa taisi olla joku 14 estettä. Sillä sujui kaikki hyvin muuten mutta esim. putki joka oli A:n alla mutkalla oli Pöppiksen mielestä ihan tyhmä ja olis ollu paljon kivempi kiivetä sinne A:lle kun mennä siitä vierestä putken suusta sisään, niinpä tätä saatiin hetki jauhaa ennen kun se tajus että EI a:lle vaan putkeen... Kaikenkaikkiaan tämä eka pätkä sujui hyvin, niin myös toinen rataharjoitus mitä mentiin... Lopuksi Harri laitto meiät meneen molemmat radat yhdistettynä, joka oli siis yhteensä 28 esteen rata... huh, oli siitä huonomuistisella Heidillä muistamista, mutta hyvin päästiin rata kunnialla loppuun asti ekalla yrittämällä, vaikka välillä iski epäusko etten pysy koiran vauhdissa :) Juosta sai tosissaan ja keskittyä ihan kunnolla siihen miten tota koiraa ohjaa, mutta sairaan hyvä fiilis jäi tän kertaisista treeneistä.

Hitto yritin agilitybluesilla tehdä piirrosta radasta, mutta toi demoversio ei anna tallentaa tota rataa enkä oikein muutenkaan tajua joten päätin perehtyä siihen ensin paremmin :)

Nyt makaakin sitten lattialla puolikuollut shelttitalja ja vähän on omistajallakin jalat hapoilla :D Seuraavia treenejä ei ole vielä tiedossa, mutta eiköhän me joihinkin treeneihin taas eksytä jossain välissä :)

Sirin kanssa olisi kauhea into aloitella pentuagility, mutta tarvis ehkä opettaa sille tapoja ensin *kröhöm*  ennen kun sen kehtaa mihinkään viedä :D Katsotaan nyt mistä itsensä sen kanssa kohta löytää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti