lauantai 26. maaliskuuta 2011

Mätsäriä

Tänään poikettiin molempien koirien kanssa Sastamalassa match show:ssa. Paikalla oli koiria ihan kiitettävästi (varsinkin ahtaat tilat huomioon ottaen), joten Sirikin sai arvokasta treeniä tommosesta tilanteesta taas :)

Ensin pääsin kehään Sirin kanssa, pentuihin siis. Pentuja taisi olla joku parikymmentä jos ihan pysyin kärryillä? :D Siri esiintyi hienosti ja sai punaisen nauhan.

Sitten siirryttiin kehän reunalle odottelemaan pienten aikuisten kehän alkua johon siis Pöppis oli menossa. Hetken odottelun jälkeen päästiin kehään ja Pöppis esiintyi erittäin mallikelpoisesti, oli oikein ihana olla sen kanssa taas kehässä kun se kulkee kuin ajatus :) Pöppikselle Sininen nauha ja sinisten kehässä Pöppis sijoittui toiseksi! JEE! :)

Kuvia ei tullut otettua vaikka kamera oli mukana, tilat oli sen verran huonot ettei kuvista olis mitään tullut... huomenna sitten kuvataan senkin edestä kun suunnataan ooppelin nokka kohti Paimiota ja shelttierkkaria, jossa näyttelyn ohella myös tarkoitus olla jonkin sortin "pentuetapaaminen" Cardiwe's A-pennuille, koska kaikki ovat tulossa paikalle :) Huomiseen siis...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti