torstai 24. helmikuuta 2011

Uusi blogi

Innostuin nyt sit viimein tekemään uuden blogin kun toi kotisivujen vakioblogi on aika tylsä, siirrynpä sitten vallan kirjoittelemaan tänne...

Aika hiljaiseloa on ollut viime päivät (lue: viikot) noiden kovien pakkasten takia, onneksi kohta (EHKÄ) alkaa lauhtumaan ja pääsee taas kunnolla koirien kanssa ulkoileen ja josko jotain shelttilenkkiäkin taas ilmaantuisi niin päästäis viimeinkin mukaan :)

Muutamana sunnuntaina on jääny Sirin kanssa pentukurssi väliin muitten juttujen takia, toivottavasti loput kerrat saataisiin edes käytyä. Koulutuksen kanssa ei olla oikeestaan edetty ollenkaan, osittain ajanpuutteen ja osittain laiskuuden takia... Ainoa "treeni" lähiaikoina on ollu Lohjan pentunäyttely 19.2, jossa Siri pääsi kunnolla ihmetteleen valtavaa hälinää ja vilskettä, yllättävän hyvin se suhtautui vaikka pakki menikin vähän sekaisin ja välillä kun kuulu isompien koirien haukkumista ja rähinää niin Siri päätti nojailla mun jalkaan "ihan varmuuden vuoks" ;)
 No kohta toi ukkeli on "pakkolomalla" jonkun aikaa niin saan täyspäiväsen lapsenvahdin *viheltelee* ja jää ehkä aikaa koirien kanssa touhuamiseen... En mä nyt välttämättä mitään hirveetä määrää temppuja halua Sirille opettaa mut olis kiva saada istuminen ja paikallaan pysyminen hyvin sujuun ennen kun haaveillaankaan mistään agilityyn liittyvästä.

Ja nyt näköjään päästiinkin siihen agilityyn... Pöppiksen kanssa oli agitreenit tauolla kolme viikkoo juoksujen takia, koska yksinkertaisesti se ei keskity pöksyt jalassa, joten en viittiny lähtee tuhlaan kallista treeniaikaa vaan pidin suosiolla taukoo... No tauko tais tehdä ihan hyvää, sillä eiliset agitreenit Pöppiksen kanssa sujui tosi kivasti :)
 Tunnille oli tullut kaksi koirakkoa enemmän kuin piti eli meitä oli siis paikalla kuusi koirakkoa, tämä johtui jostain väärinkäsityksestä ja sekoiluista kurssin vetäjän kanssa, mutta eipä se menoa haitannut. Vähän jäi treeniaika lyhyeksi per koirakko, mutta Pöppiksen kanssa saatiin silti ihan kivasti irti. Sivummalla sai harjoitella sitten keppejä, keinua ja kontaktien alastuloa, joten olihan siinä puuhaa odotellessakin.
 Meidän treenivuoro alkoi Pöppiksen kanssa puhtaalla suorituksella heti ekasta kerrasta vaikka ohjaaja sohlaskin ja sekos jalkoihinsa. Toisella yrittämällä Pöppis keksikin sitten kiertää toisen esteen, koska olin ite taas ihan väärässä kohdassa (aika tyypillistä)... Kaikenkaikkiaan treeneistä jäi silti ihan mahtava fiilis ja jopa takanaleikkaukset onnistui tällä kertaa moitteetta :)
 Treeneissä tavattiin myös uusi tuttavuus, Tähtitomun Cerice eli Iina omistajansa kanssa. Olen kuvista ihaillut tuota kaunista shelttityttöstä ja nyt pääsin näkemään sen ihan livenä :) Kauniin ulkomuodon lisäksi Iina oli aivan mielettömän nopea radalla ja ainakin "ratamuistista" päätellen aika fiksu ;) Tosi mukavan oloinen koiruus. Iinan omistajan kanssa jutellessa menikin treenien joutoaika ihan huomaamatta :)
 Pöppis sai treeneissä myös huomautuksen siitä kuinka "hauskan näköinen" karva sille on kasvanut... hauskan näköinenhän se vähän on kun on vielä niin kovin lyhyttä ja kyljistä karvat on aivan pystyssä, jonka vuoksi Pöppis näyttää tuplasti paksummalta kuin on :D

Sunnuntaina mennään testaan taas epikset Pöppiksen kanssa, kivaa :)

Jaa no johan sitä tekstiä syntyikin taas kuin itsestään vaikka piti tulla lyhyt testikirjoitus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti